S-a intâmplat luni, când angajatii Directiei Servicii Publice au pus la pamânt o alta salcie care dadea batai de cap locuitorilor din zona, dupa cum spune directorul directiei, Gabriel Gritcu.

“S-a taiat la insistentele unui cetatean. Este vorba de un arbore uscat partial. Noi incercam sa taiem minimul posibil, dar de foarte multe ori avem solicitari de la cetateni”, a declarat Gritcu.

Toaletarea va fi inlocuita curând de plantarile de toamna, atât de arbori, cât si de flori. “Avem pregatite in pepiniera 10.000 de fire de crizantema pe care urmeaza sa le plantam si vom reface spatiul verde care s-a stricat in urma lucrarilor edilitare”, a mai spus seful Directiei Servicii Publice.

PUBLICITATE

Reamintim ca in 2010, angajatii aceleiasi directii au taiat salcia lui Bacovia, mai mult preventiv, dupa ce o salcie de lânga ea a cazut peste o banca si a ranit o familie.

In municipiul Bacau, norma de verdeata pe cap de locuitor este de 18 metri patrati, sub media europeana de 26 mp.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ