Pensionarii și asigurații care au solicitat un bilet la tratament balnear, pentru perioada mai-iunie, se pot prezenta deja la Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău, ca să-l ridice. Ieri, 11 mai, această instituție a început distribuirea biletelor din cea de-a VI-a serie, al cărei sejur va debuta în 26, 27, 28 sau 29 mai, data fiind diferită în raport de fiecare stațiune și hotel.

Pentru această serie județului Bacău i-au fost repartizate 107 locuri, din care 85 le sunt alocate automat pensionarilor și asiguraților care au depus cerere. Locurile sunt în stațiunile 1 Mai, Amara, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Nicolina, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Sîngeorz, Sarata Monteoru, Tîrgu Ocna și Vatra Dornei. Cele 22 bilete disponibile (care nu au fost solicitate de nimeni) sunt în stațiunile Amara și Ocna Șugatag și sunt scoase la vânzare liberă.

Cei care au alocat un bilet vor trebui să se prezinte la CJP Bacău, pentru a-l cumpăra, până în data de 20 mai, evident, având cu ei recomandarea de la medicul de familie ori de la cel de specialitate pentru tratamentul balnear pe care îl vor urma. Persoanele cu dizabilități, pentru a beneficia de gratuitate, vor depune, în plus, certificatul de încadrare în grad de handicap și

”Programul individual de reabilitare și integrare socială” (original și copie). Acesta se obține de la Comisia Județeană de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulte. Să mai notăm că următoarea serie va începe în 11, 12, 13 sau 14 iunie.

 Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE