Ieri a inceput asfaltarea pasarelei Letea, pe sensul de mers  inspre Bucuresti, operatiune care va dura pâna la sfârsitul acestei saptamâni. Pâna acum, au fost montate geogrile, un material sintetic la rosturile de imbinare, pe rampele de acces pe pasarela, pe o lungime de 375 de metri. Dupa turnarea celor doua straturi de asfalt, se vor executa lucrari de montare a balustradei si stâlpilor de iluminat. “In cursul acestei luni, circulatia se va redeschide pe sensul de mers catre Bucuresti, urmând ca lucrarile sa continue, intr-un ritm mai alert, pe sensul de mers dinspre Bucuresti”, arata Ionut Tomescu, purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau. Lucrarile de modernizare a pasarelei fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) in baza caruia municipalitatea a obtinut o finantare nerambursabila de circa 25 de milioane de euro pentru reabilitarea pasarelelor Letea si Margineni, a podului peste Trebes si a strazilor Mioritei, Calea Moinesti, I. L. Caragiale, Milcov si Stefan cel Mare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. PATETIC. Scenariul este urmatorul: -firma de constructii a obtinut un contract pe o perioada foarte mare de timp, pe care au lungit-o fictiv pentru a putea demonstra in final pretul delapidat din fondurile alocate acestui proiect. De fapt nu lucreaza nimeni proiectul se intinde aiurea tocmai pentru a putea delapida cat mai multi bani. In Anglia intr-o astfel de situatie se lucreaza zi si noapte insa la noi se amana tocmai ca sa faca ilegalitati.

  2. sa le fie rusine autoritatilor care fura cu asa grad mare de nesimtire!!!!jeguri pe banii nostrii!!!!
    maxim 5 muncitori ametiti de la 9 la 15,30 maxim se lucreaza acolo!!!

LĂSAȚI UN MESAJ