Tribunalul Bacau a prelungit masura arestarii preventive pentru fosta directoare a Directiei Sanitar Veterinare, Carmen Carleta Bodea, cercetata intr-un dosar de coruptie. Masura va fi mentinuta inca o luna, pâna pe 12 martie, iar decizia a ramas definitiva dupa ce Curtea de Apel a respins contestatia fostei directoare DSV.

Carleta Bodea a fost arestata preventiv la mijlocul lunii trecute, fiind acuzata de trei infractiuni de luare de mita, patru infractiuni de folosire si transmitere de informatii secrete unor persoane neautorizate, precum si doua infractiuni de instigare la abuz în serviciu.

Anul trecut, Bodea i-ar fi dat unui medic veterinar informatii despre o licitatie si ar fi furnizat unor persoane variante de subiecte pentru concursuri organizate la DSV Bacau, spun procurorii DNA. Acuzatiile se refera si la sume de bani pe care le-ar fi primit de la administratorul unei societati care comercializeaza carne si de la ruda unuia dintre candidatii favorizati, in total 7.700 lei.

PUBLICITATE

Procurorii sustin ca la inceputul acestui an, fosta directoare a DSV ar fi determinat membrii unei comisii de examinare sa favorizeze un candidat inscris la un concurs pentru un post de medic veterinar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Daca nu se grabeste ,colegii din DSVSA Bacau si u.n.p.r, i se vor alatura,chiar si Vlad si Lucy Crasnean ala de a sters-o in Anglia,ca si primarele Sorin ! Rabdare si tutun!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ