Nicio surpriza la Extraordinara de luni a Consiliului Local Bacau care avea ca unic punct pe ordinea de zi alocarea de fonduri nerambursabile in baza Legii 350/ 2005: sedinta nu s-a tinut.

Programata initial vinerea trecuta si reportata pentru ieri din cauza faptului ca proiectului de hotarâre ii lipseau doua avize de legalitate, Extraordinara a cunoscut o noua amânare.

“Propun ca sedinta sa fie amânata pentru vineri, 10 iunie”, a spus primarul Ilie Bârzu, imediat dupa ce secretarul municipiului Bacau, Ovidiu Popovici a anuntat ca proiectul de hotarâre continua sa nu aiba avizul Comisiei Economice.

PUBLICITATE

Prin urmare, “distractia” continua! Si e greu, foarte greu de crezut ca sedinta din 10 iunie ii va pune capat.

“Nimeni nu-si mai asuma nimic pe final de mandat. Le e frica. Mai ales in cazul finantarilor nerambursabile, care vor fi pasate viitorului Consiliu Local, constituit in baza alegerilor din 5 iunie”, a dezvaluit, inca de la mijlocul saptamânii trecute, una din sursele ziarului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Asta e o manevra, si Barzu si Secretarul Popovici stiu ca la sedintele extraordinare nu sunt necesare avizele.E pur si simplu blat cu viitorul primar Cosmin Necula, sa se poata lauda el ca a a dat finantari.Varianta 2 este frica de DNA(in cazul asta paseaza riscurile legate de catuse lui Necula si viitorului consiliu care vor aloca fondurile angajate de Barzu si actualul consiliu).
    Oricum ar fi, se pare ca Secretarul Popovici face cartile, vom vedea si pentru cine.

LĂSAȚI UN MESAJ