După reușita din prima zi de la Campionatul Național de Clase al României la Dans Sportiv desfășurat weekendul trecut la Brașov prin care perechea Matei Teodoru-Ramona Strîmbei de la Adamas Bacău au devenit vicecampionii categoriei 14-15 ani Clasă C Standard, în ultima zi de concurs sportivii băcăuani au obținut noi rezultate notabile.

Cele mai prestigiase sunt obținerea titlurilor de vicecampioni naționali de Clasă E Standard și Latino Seniori (peste 35 de ani), reușita aparținând perechii Marius Nucă-Laura Popa.

Un alt rezultat notabil este cel al perechii Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță care s-au calificat în finala categoriei 6-9 ani Clasă E unde s-au clasat pe locul V.

PUBLICITATE

Mezina reușitelor la competiția de la Brașov a fost Bianca Condopol care a câștigat confruntarea „fetelor solo bronz” la categoria de vârstă 8-9 ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ