În acest sfârșit de săptămână efective din cadrul Poliției Locale a Municipiului Bacău vor acționa atât independent, cât și în cooperare cu alte structuri pentru a asigura măsurile de ordine publică și siguranță rutieră cu ocazia evenimentelor ce vor avea loc în municipiul Bacău.

Se vor asigura măsuri de ordine publică și se vor institui restricții rutiere în zona centrală, de sâmbătă 14 mai a.c., începând cu orele 09.00, până duminică 15 mai a.c. orele 24.00, cu ocazia desfășurării unor activități din cadrul campaniei „Bucurie în Mișcare România” constând în organizarea unei caravane de joacă (ateliere pentru copii, tineri și adulți, concursuri și jocuri sportive diverse) și din cadrul Campionatului Național de Karting Electric „e karting FRAS 2022 ” constând în expunerea/prezentarea ekarturilor, precum și derularea etapei de Super Slalom și Slalom Paralel.

De asemenea, duminică 15 mai a.c. pe Insula de Agrement Bacău vor fi organizate ateliere de lucru cu membrii familiilor și personal din cadrul Direcției de Asistență Socială Bacău pentru a sărbători „Ziua Internațională a Familiei”.

Tuturor participanților la evenimentele organizate în acest weekend le reamintim că pot apela cu încredere la cea mai apropiată patrulă de locali din zonă, pentru a semnala situații din sfera de competență sau la numărul de telefon 0234/986 disponibil 24/24.

Poliția Locală a Municipiului Bacău vă dorește un sfârșit de săptămână minunat și plin de relaxare!Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE