Minivoleibalistele CSȘ Bacău au încheiat pe locul 4 turneul final al Campionatului Național de la Craiova.

În grupă, formația antrenată de Traian Șnel a adunat două victorii (3-0 cu CSȘ Lugoj și 3-0 cu Baia Mare) și o înfrângere (0-3 cu Dinamo), cedând apoi atât semifinala cu CSM București cât și finala pentru bronz cu Dinamo la scor identic: 0-3.

„Rămânem cu regretul că nu am cucerit o medalie, dar și cu satisfacția unui sezon bun. În mod cert, în semifinala cu CSM București puteam mai mult.

PUBLICITATE

Dacă am fi ajuns în finală, poate că ne-am fi impus și în lupta pentru aur deoarece eram singura echipă care o putea bloca pe CSM Târgoviște”, a declarat antrenorul Traian Șnel, care a utilizat următorul lot de jucătoare: Teo Țurcanu, Andreea Năstasă, Ștefania Munteanu, Ilinca Boboc, Maria Antălucă, Francesca Hânganu-Marian, Mateea Popescu, Smaranda Munteanu, Rafaela Spătaru, Ioana Cuciurean si Maria Carucinschi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ