E normal sa fii dezgustat de ceea ce se petrece de ani buni in orasul (a)nost’. Normal, pentru ca suntem cu totii destepti si putem lesne observa dezastrul de pe la noi pe care, acum, (sa zicem cu jumatate de gura) actualul edil incepe (incearca) sa-l inlature.

Sa zicem, doar. In fine, unii dintre concitadini cred ca mai au puterea sa rememoreze perioada din trecut, când Bacaul parea ca se indreapta spre bine. Si, poate ca acel „bine” s-ar fi implinit, daca nu aparea „raul” care sa-l opreasca. Unul care declara, cu aroganta, v-amintiti?, „Am scapat Bacaul de Sechelariu”.

Si, potopul nu a incetat sa se abata asupra noastra…Era o declaratie rautacioasa, luata, in 2004, undeva, pe o alee din Parcul Cancicov. Parc pe care aproape ca l-a distrus micul mare edil. A inceput cu smulgerea unor placute puse de Sechelariu in zona unde pasteau linistite niste caprioare (apropro, câti copii de vârsta prescolara au vazut cum arata un asemenea animal in realitate?). Macar de s-ar fi propus (facut) ceva alternativ si conform la parculetul cu ciute….

PUBLICITATE

In schimb, s-a continuat cu multe alte mizerii, pe care n-are rost sa le mai insir. Amintesc doar de una dintre ele, pentru ca tine de actualitate, si anume, paguboasa (pentru bacauani) „amenajare” de la Insula de agrement. Paguboasa „gratie” pretului enorm pe care l-am platit (si inca o vom face)… pentru „nimicul” care rasare din apele acumulate ale Bistritei.

Un vis frumos si atât, dar pe care ni l-au servit de ceva ani „mafia” ce-a stat 12 ani in fotoliile primariei. Un vis zadarnicit cât s-a putut de interesele de grup si care va mai fi incetinit multa vreme de-acum incolo. Caci va mai curge destula apa pe Bistrita pâna când pe Insula va rasari vreun aqualand ori tobogane, piscine cu valuri, lazy river, plaje si alte gogomanii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ