Galeriile Karo invită astăzi, 15 iulie 2019, ora 13.00, amatorii de frumos, să participaţi la deschiderea expoziţiei artistului Christian Paraschiv: „În memoria Regelui Mihai al României pe care nu l-am cunoscut personal!”

După expoziţiile retrospective de la Paris din cadrul sezonului Franţa-România, cât şi cea din ianuarie de la Galeria Romană de la Bucureşti, Christian Paraschiv revine în ţară cu o expoziţie personală la Galeria Karo din Bacău, galerie ce continuă să îşi impună un proiect curatorial de înaltă ţinută (expoziţii semnate de Matei Lăzărescu, Ion Grigorescu, Mihai Sârbulescu, Ioan şi Dragoş Burlacu etc).

„Expoziţia de faţă, având un caracter de cercetare a LOCULUI caută definiţii, răspunsuri posibile la o normalitate «nepolitică»! Viaţa firească care ne înconjoară este ceea ce ne defineşte! Respectul pentru calendarul ortodox, sfintele sărbători, naşterea, botezul, însurătoarea, spovedenia, împărtăşenia, moartea. Felul în care îi privim şi îi respectăm pe cei din jur, felul în care îi punem la «masă» fără a le cere ceva în schimb.

Cel ce se numeşte artist în ziua de astăzi are mare povară pe cap! O mare responsabilitate! I se cere să uite teribilismul avangardei, lucrul făcut urât şi fără har! I se cere doar să fie Normal!”, este mesajul transmis din Paris de artistul Christian Paraschiv, pentru publicul băcăuan.