Viața e plină de surprize, unele dintre ele absolut minunate. Iar astăzi facem referire la un brand băcăuan, devenit din ce în ce mai apreciat în piață. Dacă deja am stârnit curiozități, ei bine, acum vorbim despre… artă. Și nu orice fel de artă, ci arta culinară. Chiar dacă la prima vedere nu pare cea mai importantă, noi spunem că arta culinară este desăvârșită pentru că îți mângâie toate simțurile. Acest fapt o descoperim azi, împreună, la Acasă Catering.

Majoritatea dintre noi avem amintiri bune despre mâncarea din copilărie. Indiferent dacă a fost tocana de casă a mamei noastre sau o prăjitură de ciocolată pentru ziua de naștere, mâncarea are întotdeauna un mod unic de a ne transporta înapoi în trecut.
„Pentru a vă asigura că evenimentul va fi pregătit în detaliu, de la personal profesionist, la preparate care să îi surprindă pe participanți prin gust și aspect, alegeți Acasă Catering. Echipa noastră va fi partenerul tău în care poți avea încredere în orice moment, înlăturând povara, având în vedere chiar și cele mai mici detalii”, precizează echipa Acasă Catering.

Acasă Catering a luat ființă în vremuri grele, în martie 2020, chiar când începea perioada de pandemie. Firma are sediul în cartierul CFR și s-a născut din dorința de a aduce gustul mâncărurilor pregătite, din restaurant direct acasă sau la birou. Denumirea firmei trădează motivația emoțională, de suflet, care a dus la lansarea acestui proiect – amintirea pâinii și a mâncării gătite de mama în copilărie, susținută de ideea de a împărtăși, de a transmite emoții ce izvorăsc din apropiere, de a ne simți bine împreună, atât în familie, cât și în grupul de prieteni.

În perioada pandemiei, firma și-a adaptat serviciile la noile condiții epidemiologice, în sensul respectării cu strictețe a măsurilor sanitare de protecție și prevenire a infecției, prin personalizarea serviciilor în funcție de nevoi dedicate, adaptarea condițiilor de livrare – pachete individuale livrate la domiciliu, diversificarea meniului zilnic, oferind astfel mai multe opțiuni, pentru a răspunde unor nevoi diversificate.

„Ne bazăm pe preparatele cu gust autentic ca acasă. Nu facem rabat de la calitate și acordăm maximă importanță prospețimii produselor pe care le folosim în prepararea mâncării”, subliniază echipa Acasă Catering, condusă de Andreea Ciutea și Tudor Herghea.

Ca un element de noutate poate fi remarcată introducerea ambalării caserolelor prin termosudare, inedit pentru firmele de catering aflate deja pe piață. Acest tip de ambalare, în contextul pandemiei COVID-19, a adus un plus de clienți, aceștia apreciind calitatea și modalitatea de prezentare ale preparatelor de la Acasă Catering. Astfel, se acordă maximă atenție detaliilor, fiecare fel de mâncare fiind ambalat individual.

Acasă Catering vă aduce savoarea preparatelor autentice românești, ciorbe și supe, mâncăruri tradiționale, dar și diferite rețete de paste, preparate din pește, dulciuri, ce te vor face să te „lingi pe degete” și multe altele, cele mai comandate preparate fiind platourile aperitiv și preparatele sushi.

La mare căutare este celebrul de acum „meniul zilei”, care este la preț de 18 lei, ce include ambalaj, tacâm și pâine, și care conține două feluri de mâncare, dintre cele mai populare și căutate. Zilnic puteți opta pentru trei tipuri de meniu, unul fiind de post.

Mai există și alte tipuri de oferte zilnice, cum ar fi: Șalău file în crustă, cartofi natur, lămâie – 20 lei; Salată ton – 20 lei; Salată de creveți – 22 lei; Salată de avocado, ou poșat – 20 lei; Salată de crudități cu piept de pui – 18 lei; Salată de pui cu grefe – 18 lei; Salată grecească -18 lei; Cașcaval pane + salată roșii -13 lei; Chiftele soia – 8 lei; Crispy cu cartofi prăjiți și sosul casei – 15 lei; Nuddles de legume cu carne – 15 lei; Pulpă de pui la grătar – 13 lei; Piept de pui la grătar – 13 lei. Garnituri – 5 lei (Piure cartofi; Orez basmatic; Cartofi natur; Cartofi în crustă; Cartofi prăjiți; Legume grill). Desert: Papanași -7 lei și Clătite cu Nutella și banană – 7 lei. Acasă Catering: str. Tineretului nr. 44 – Cartier CFR.

Și pentru că suntem în pragul sărbătorilor pascale, le-am solicitat celor de la Acasă Catering o rețetă de sezon.

Rețeta Acasă Catering: Friptură de miel

Ingrediente:
Carne Miel – 1 kg
Amestec Baiț: 5g sare; 100 ml ulei; 1g piper; 10g usturoi proaspăt; 100 ml vin roșu; 15 g ceapă verde; rozmarin de savoare.
Această rețetă de friptură de miel, în variantă clasică, este cea mai simplă. Friptura se prepară la cuptor, la o temperatură de 180 de grade, timpul de preparare fiind de două ore.

Pentru a întări încrederea în Acasă Catering trebuie subliniat că echipa de aici, în primul rând, pune un mare accent pe gust. Preparatele culinare sunt mereu proaspete, iar aici găsești mâncare „la oală” cu gustul autentic de acasă. Nu în ultimul rând, echipa Acasă Catering, așa cum zice și numele, oferă catering pentru firme și evenimente.

Andreea Ciutea și Tudor Herghea

Calitate

„La nivelul firmei promovăm o cultură organizațională a calității, a lucrului bine făcut, cu răspundere și cu respect față de omul care va savura mâncarea gătită de noi, bazată pe un set de valori comune. Oferim mâncarea de acasă, bună, gustoasă și sănătoasă. Masa noastră nu este doar servită. Ea este savurată! Aplicăm periodic chestionare de satisfacție clienților și aceștia sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre, de calitatea mâncării și a calității livrării, de modul în care reușim să ne adaptăm specificului fiecărei solicitări.”PUBLICITATE