Este foarte interesanta piata garsonierelor din Ploiesti si se misca foarte imprevizibil. De aceea, ne intereseaza ce se intampla la acest momet in piata. O garsoniera este un apartament care, dupa cum bine stie fiecare, are doar o camera, care serveste atat ca si camera de zi, cat si ca dormitor. De aceea, garsoniera trebuie amenajata cu atentie, pentru a putea servi ambelor scopuri.

Pentru o persoana, este un spatiu mai mult decat suficient, mai ales daca acea persoana nu obisnuieste sa primeasca foarte multi musafiri. Poate fi potrivita chiar si pentru 2 persoane, cu conditia ca acestea sa nu aiba probleme de intimitate. Ba ar trebui sa fie chiar foarte apropiate, cum este, spre exemplu, un cuplu sau doua prietene foarte bune.

In orice caz, aceasta locuinta poate fi considerata una de tranzitie, pentru ca nimeni nu isi imagineaza ca va trai intr-o medie de 30 de metri patrati pentru tot restul vietii. Tocmai de aceea este un imobil care, foarte adesea, este inchiriat de catre tipurile de persoane mentinonate mai sus pentru perioade de timp determinate. Asta pentru ca sunt mai ieftine decat alte apartamente la inchiriere si pentru ca nu au nevoie de spatii mai mari. Un alt avantaj pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o garsoniera este faptul ca intr-o luna cheltuielile care se aduna nu sunt mari, tocmai pentru ca nici spatiul nu este foarte mare, ci doar foarte bine gestionat.

Tocmai de aceea garsonierele sunt imobile in care este bine sa se investeasca. Adica e bine sa cumperi o garsoniera pentru a o inchiria si a avea un venit constant, care nu este deloc neglijabil. Descopera aici ofertele de garsoniere de vanzare din Ploiesti, in paginile de oferte ale agentiei Marshall Imobiliare, una dintre cele mai cautate agentii din oras.

La Marshall vei gasi garsoniere din toate partile orasului. Dintre cele 20 de oferte disponibile prin intermediul agentiei, patru sunt pozitionate ultracentral, cate trei in zonele 9 Mai si bulevardul Bucuresti, cate doua in zonele Gheorghe Doja (tocmai in zona sediului agentiei), Marasesti si Eroilor, iar in zonele Mihai Bravu, Nord, Enachita Vacarescu si Republicii, cate una. De aceea am ajuns la concluzia ca sunt destul de imprastiate prin oras. Ceea ce este foarte bine, pentru ca persoanele care care cauta o garsoniera sa inchirieze au nevoi diferite, adica pot sa aiba nevoie de o locuinta mai aproape de locul de munca sau mai aproape de un centru comercial.

Asa ca, daca iti doresti o garsoniera, agentia Marshall Imobiliare se afla la adresa str. Gheorghe Doja, nr. 35, bl. 34A1, et. 1, ap. 5, Ploiesti, judetul Prahova, sau puteti sa o contactati telefonic la 0344 140 152.