La bilantul primelor sase luni de activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau reiese ca fata de anul 2014, bacauanii au inmatriculat mai multe masini.

Mai exact, au fost emise 9.058 certificate de inmatriculare, au fost eliberate 7.886 de autorizatii de circulatie provizorii si s-au inregistrat 5.296 de radieri. “Intr-adevar, se observa o crestere de câteva sute de inmatriculari fata de anul trecut, insa, nu putem pune acest lucru neaparat pe seama cresterii nivelului de trai al bacauanilor.

In ceea ce priveste autorizatiile provizorii, acestea se elibereaza pentru o perioada ce nu depaseste 30 de zile. Vehiculului caruia i s-a acordat autorizatie de circulatie provizorie i se mai pot atribui autorizatii succesiv pâna la 90 de zile, iar autorizatia provizorie da titularului dreptul de a circula numai pe teritoriul României”, declara cms. sef Constantin Mihaescu, seful S.P.C.R.P.C.I.V. Bacau.

El spune ca in urma operatiunilor inregistrate in cadrul serviciului pe care il conduce, s-a incasat suma de 845.575 lei, bani care au fost virati la bugetul de stat. Bacauanii care doresc sa afle mai multe informatii care tin de programul de lucru cu publicul, de inmatricularea masinilor sau de preschimbarea/obtinerea permisului de conducere pot accesa prin intermediul internetului adresa http://www.prefecturabacau.ro/meniu-dreapta/permise-de-conducere-inmatriculari-vehicule.

Alte articole