Asociatia pentru Dezvoltare Activa (ADA), alaturi de partenerii sai, organizeaza în zilele de 3 si 4 septembrie 2016, sâmbata între orele 13.00 – 22.00 si duminica între 14.00 – 21.00, a treia editie a Festivalului educational „Zilele Parcului Gheraiesti”, un eveniment ce promoveaza potentialul biologic si de agrement al parcului si diversifica oportunitatile de implicare în activitati de educatie nonformala pentru publicul bacauan.

Având deja o traditie, aceasta editie revine sub sloganul „Redescopera magia Parcului Gheraiesti!”. Pe parcursul celor doua zile de festival, bacauanii vor avea posibilitatea sa experimenteze noi activitati în aer liber si se vor bucura de un stil de viata sanatos prin workshopuri de dezvoltare personala, îndrumare în cariera, coaching, o cautare de comori si multe altele – facilitate de catre organizatii nonguvernamentale din Bacau, activitati sportive (un cros pe bicicleta, workshopuri de Urbhanizer si Zumba sustinute de Academia si Studioul de Dans Adamas, o demonstratie sustinuta de instructorii de la WordClass), activitati culturale (piese de teatru, concerte de muzica usoara si populara, spectacole de dans, etc.).

De asemenea, o parte din organizatiile nonguvernamentale din Bacau îsi vor prezenta, în cadrul unui Târg de ONGuri (un târg de voluntariat) atât activitatile desfasurata pâna în prezent, cât si oferta de voluntariat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ