Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si Colegiul National „Ferdinand I” Bacau organizeaza, in perioada 21 – 23 noiembrie, o noua editie a Concursului National „Vranceanu-Procopiu”, de matematica si fizica, nominalizat in calendarul concursurilor scolare pentru anul scolar 2014 – 2015.

In data de 21 noiembrie, vineri, sunt asteptati cei 125 de participanti din toata tara, iar deschiderea oficiala a evenimentului are loc in aceeasi zi, de la ora 18.30, in amfiteatrul Colegiului National „Ferdinand I”.

Concursul efectiv este organizat pentru ziua de sâmbata, cu incepere de la ora 09.00, iar duminica va fi festivitatea de premiere. Atât la matematica, cât si la fizica, programa de concurs cuprinde si materia anilor scolari anteriori (exceptie la clasa a IX-a). In cadrul concursului sunt organizate doua probe scrise diferite.

PUBLICITATE

Prima proba consta in doua probleme de matematica si doua probleme de fizica din programa de liceu aferenta clasei candidatului. A doua proba, optionala, este destinata pregatirii pentru accederea in lotul largit de fizica sau matematica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ