Tenis fara vârsta

Anul trecut canicula (le)-a scos limba, iar anul asta se pare ca o cam da pe ploaie. Nimeni si nimic nu-i poate face insa pe veteranii tenisului sa renunte la participarea la Treofeul Simba- Invest. Ajunsa la cea de-a zecea editie, competitia bacauana de categoria a sasea din circuitul FRT, va reuni la start aproximativ 80 de tenismeni, care se vor intrece la urmatoarele sectiuni: -35 ani, +35 ani, +40, +45, +50, +55, +60 si +65 (la masculin) si open feminin. Indiferent de categoria de vârsta, este clar insa ca meciurile programate pe terenurile Bazei SCM Bacau vor apartine aceluiasi segment de adversitate: “care pe care”.

Nu vin sa se joace, ci sa câstige!

PUBLICITATE

“Ne bucuram ca Trofeul Simba-Invest a devenit o constanta in calendarul competitional national”, a declarat antrenorul SCM Bacau si, totodata, arbitrul principal al turneului, Mihai Ciuntea, care a tinut sa adauge: “Este un turneu apreciat si respectat, care reuneste la start adevarati impatimiti ai tenisului de pretutindeni. De la Baia Mare la Botosani si de la Suceava la Bucuresti, oamenii vin an de an la aceasta competitie si nu vin doar pentru a face simplu act de prezenta. Ei vin sa câstige! In joc sunt puncte, dar si premii puse la bataie de sponsorul turneului”.

Sponsor, director, jucator…

Sponsorul principal al Trofeului Simba-Invest, Cristinel Lungu nu se va multumi doar cu statul de… Mecena. El va indeplini si rolul de director al turneului, dar va fi prezent si pe terenurile de joc, in calitate de participant la categoria +35 de ani. Asta daca nu cumva va ajunge sa cocheteze si cu “over 40”! Alaturi de Cristinel Lungu, pe lista concurentilor ii regasim, printre altii, pe Cristian Cojocaru, Eugen Lupes, Mihail Nistorica, Alexandru Nastase, Cristian Caragea, Vasile Damaschin, Valeriu Ilie sau Florin Martolea. Sa nu credeti credeti insa ca am uitat de sectiunea feminina, motiv pentru care ne scoatem palaria si ii uram multa bafta doamnei Clementina Hutu!

Daca-i tenis, e si ploaie

Si daca am inceput articolul vorbind despre conditiile meteo, prognoza (nefavorabila) ne obliga sa-l incheiem in aceeasi nota. Dupa cum se stie, de câte ori avem un turneu de tenis in Bacau, atunci musai se anunta si ceva ploi. Iar week-end-ul acesta nu face exceptie! Daca previziunile meteorologilor se vor dovedi corecte, cea de-a zecea editie a Trofeului Simba-Invest va fi udata din belsug, cu precadere vineri si duminica. Si nu doar cu bere sau sampanie! Prevazatori, organizatorii s-au gândit si la o solutie de rezerva. “Daca vremea ne va pune bete-n roate, vom face in asa fel incât unele meciuri sa se desfasoare in sala. Indiferent de situatie vom duce turneul la bun sfârsit”, a garantat Mihai Ciuntea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ