Continuă seria „Seri de muzică” la resaturant Savarin. De această dată, băcăuanii sunt invitați să petreacă o seară de excepție în compania lui Southerman Robbie, interpret și compozitor de muzică country blues, unul dintre puţinii artişti români care abordează blues-ul din sudul SUA folosind accentul specific acestei zone, combinând tehnici de „slide guitar”, „finger picking”, voce şi kazoo.

Southerman Robbie a lansat primul său album, „Devil got my name”, în 2016, un album cu 14 piese de blues acustic , primind astfel aprecieri de la importanți reprezentanți ai acestui gen atât din ţară cât şi din străinătate.

De-a lungul carierei, Robbie a concertat în ţări precum Austria, Germania, Bulgaria, Estonia și Polonia, iar în primăvara anului 2017 a reprezentat România în cadrul concursului internațional „European Blues Challenge” din Danemarca. Cu ocazia concertului de blues, Restaurantul Savarin lansează meniul A la Carte – Toamnă 2019.

Evenimentul ce va avea loc în această seară (joi, 10 octombrie) va debuta cu cina, programată la ora 19.00, și va continua cu concertul de blues, cu începere de la ora 20.30.


PUBLICITATE