Luni, 6 aprilie, la Centrul Scolar de Educatie Incluziva (CSEI) nr. 2 Comanesti, s-a desfasurat activitatea educativa “Miracolul Invierii” din cadrul proiectului “Impreuna putem fi mai buni”, in parteneriat cu Centrul de Reeducare si Scoala Gimnaziala Tg. Ocna.

Activitatea a avut ca scop dezvoltarea abilitatilor de relationare si colaborare cu persoanele cu dizabilitati, precum si formarea unui comportament de toleranta si acceptare a diferentelor dintre oameni.

Coordonatorii activitatii au fost directorul CSEI NR.2 Comanesti, Constantin Teddi Acesnte, direcorul adjunct Iuliana Stamate, si profesorul de psihopedagogie speciala Oana Ardeleanu, psiholog Loredana Ionita, educator Irina Buzoianu si Nicoleta Trandafir din partea Centrului de Reeducare Tg. Ocna, iar de la Scoala Gimnaziala Tg.Ocna, directorul profesor Alina Grozescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ