Un clip socant inregistrat, dupa cate se pare, la Lespezi, circula pe retelele sociale provocand indignare printre iubitorii de animale si nu numai.

Un adolescent de 13 ani este filmat cu telefonul in timp ce ucide cu sange rece un pui de pisica. Tanarul se pare ca mergea cu bicicleta pe un drum de tara si pisicul i-a taiat calea, iar biciclistul s-a dezechilibrat si a cazut.

Dupa ce s-a ridicat, el a luat puiul de pisica si a dat cu el de pamant, dupa care l-a lovit cu picirul si l-a aruncat in sant.

Se pare ca filmul a fost inregistrat de varul sau si a fost postat pe Facebook, dupa care a fost sters. Nu inainte ca imaginile sa fie reinregistrate de o alta persoana si postate din nou pe reteaua sociala.

Mai multi useri de pe retelele sociale sunt hotarati sa depuna plangere la Politie sub acuzatia de “cruzime fata de animale” pentru ca adolescentul sa fie pedepsit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Un barbar nenorocit!!!!
  Ce poate sa faca o pisicuta asa mica incat sa ii faci asa rau
  Este doar o pisica, animal de moldovean analfabet ce esti!!!

  • @Ciprian D
   Nu am nimic cu moldovenii, am zis ca este un nenorocit de moldovean, cum sunt si unii nenorociti de ardeleni, asta nu inseamna ca toti moldovenii sunt rai, desi sunt mai multi infractori decat in alta parte a tarii, marea majoritate a ardelenilor sunt oameni blanzi si delicati si unii moldoveni sunt asa!!! Din pacate cele mai multe rele din tara asta se intampla in Moldova
   Care este om adevarat il respect indiferent ce origini are!!!! Respect foarte mult si moldovenii, doar care merita!!!!!!

 2. Exterminare cretinilor de pe fata pamantului nu sa platim noi TVA ca sa hranim cretinii care ajung in inchisoare.Legile de cacat din Romania ar trebui schimbate.

 3. Sper din TOT sufletul ca acel puiut sa nu fi patit nimic. Blestemat sa fie baiatul ala idiot. Imi doresc sa nici nu fi accesat pagina asta. Imi este foarte mila de bietul pisicut.

LĂSAȚI UN MESAJ