Divizionara C Aerostar Bacău și-a fortificat compartimentul ofensiv prin legitimarea atacantului Teodor Ignea. Fost campion național de juniori cu CSM Pașcani în 2015, Ignea a evoluat în sezonul 2015-2016 la Sport Club Bacău, sub ale cărei culori a debutat în Liga a II-a.

Problemele financiare întâmpinate de SC Bacău vara trecută l-au făcut pe atacantul în vârsta de 20 de ani să ia drumul Aradului, unde a evoluat mai mult pentru „satelitul” celor de la UTA. În această iarnă, Ignea a revenit, însă în Bacău, semnând un contract pe trei sezoane cu Aerostar. Teodor Ignea completează lista de achiziții a „aviatorilor”, pe care se mai regăsesc numele lui Dima, Sorin Ichim și Adrian Gheorghiu, la rândul lor foști jucători ai concitadinei Sport Club.

Gruparea băcăuană antrenată de Mișu Ionescu va intra astăzi într-un stagiu de pregătire centralizată la baza proprie, urmând ca săptămâna viitoare să susțină un joc de verificare la Suceava, în compania echipei de ligă secundă Foresta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Cu Ignea, alaturi de Gheorghiu, Ichim, Antim si Dima, Aerostar s-a intarit. Poate ca daca fac un retur bun, la vara vor lua in calcul si lupta pentru promovare. Bacaul are nevoie de o echipa in liga 2…macar in liga 2

  2. Sigur ca da , Bacaul are nevoie de o echipa in liga 1 sau macar liga 2. Dar ce este orasul Bacau acum ? Un oras de liga a patra in ansamblul lui : economic, social,cultural , mass-media si in mod firesc sportiv. Este orasul zilei de azi , urmarea politicilor duse de partidul fanion PSD si de omul lor infiltrat de Hrebenciuc in PNL , adica de odiosul Romeo Stavarache.
    Acum cerem Aerostarului sa ne salveze si la fotbal.Aerostarul este singura firma care tine steagul sus in industria de aparare la nivel national , mentine si creaza locuri de munca , dar credeti-ma nu le poate face chiar pe toate…
    Este adevarat Aerostar a produs si un rebut : pe Romeo Stavarache ! Asa-i in viata , numai cine nu munceste nu greseste !
    Succes echipei de fotbal Aerostar !

LĂSAȚI UN MESAJ