La data de 14.02.2016, in jurul orelor 00.40, o patrula din cadrul Poliției Municipiului Bacău, a depistat in trafic pe strada Mihai Viteazu pe un tânăr de 24 ani, domiciliat in oras Victoria, judetul Brasov care conducea autoturismul, avand dreptul de a conduce suspendat din data de 12.02.2016. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand fiind negative.
În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana careia dreptul de a conduce i-a fost suspendat, fapta prev. si ped. de art. 335 al 2, Cod Penal.

La data de 14.02.2016, în jurul orei 02:20, lucrătorii Secţiei 5 Poliție Rurală Răcăciuni, au acţionat pe raza de competenţă, prilej cu care au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 119 A pe raza satului Sascut, com. Sascut, jud. Bacău.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana ce conducea autoturismul în vârstă de 60 ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art.335 alin.1 Cp , urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţia legală prin Parchet.

În noaptea de 13/14.02.2016, ora 01.15, o patrula de poliție rutieră, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DJ116D în localitatea Hăghiag, com Dofteana, jud.Bacău, a depistat în trafic un tânăr de 27 ani, din mun.Moineşti, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul are permisul de conducere reţinut pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neîmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere reţinut, conf.art.335, al.2, Cod Penal,.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pana ce nu vor fi confiscate masinile conduse de catre acest gen de animale, fenomenul nu va scadea ca frecventa. Masina este un obiect cu potential letal. Poate UCIDE. Iar daca nu ai destula minte ca sa intelegi ca fara permis, nu conduci, ca daca ai baut, nu conduci, ca daca esti obosit, nu conduci, ca daca vorbesti ca boul la celular, NU CONDUCI, atunci nu meriti sa fii liber.

LĂSAȚI UN MESAJ