La data de 13.02.2016, lucratorii serviciului arme explozivi substanțe periculoase au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii comercializarii si folosirii ilegale a articolelor pirotehnice, ocazie cu care au efectuat doua perchezitii la domiciliul si spatiul din mun. Bacau apartinand unui bărbat de 65 ani, care comercializa persoanelor sub 18 ani, petarde si artificii.

În cele doua locatii a fost identificată cantitatea de 2600 articole pirotehnice.

Din cercetari, s-a stabilit ca bărbatul a procurat articolele pirotehnice in luna decembrie 2015 din bazarul din mun. Suceava.

PUBLICITATE

Bunurile identificate, detinute contrar dispozitiilor legale, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Pe numele celui in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuarea fara drept de orice operatiuni cu articole pirotehnice, fapta prev. de art.37, lit a, din Legea nr. 126/1995.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ