La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu într-un tren care circula pe relaţia Adjud-Bacău, au fost sesizați de către o persoană de sex feminin din județul Suceava cu privire la faptul că în timp ce dormea o persoană de sex masculin i-a sustras din poşetă telefonul mobil.

În baza semnalmentelor furnizate de ceilalți călători polițiștii au stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, din comuna Asău, pe care l-au depistat într-o stație de alimentare cu carburanți din comuna Valea Seacă.

Asupra lui polițiștii au găsit telefonul mobil și suma de 35 de lei, bunuri despre care a recunoscut că le-a sustras de la partea vătămată, în timp ce călătorea cu trenul. De asemenea, s-a mai stabilit că după comiterea faptei, pentru a nu fi depistat, bărbatul a sărit din tren, acțiune în urma căreia a suferit mai multe leziuni.

PUBLICITATE

Cel în cauză a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bunurile sustrase au fost restituite părții vătămate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ