La data de 20 iulie a.c., un bărbat de 66 de ani, din comuna Măgirești, s-a prezentat la Postul de Poliţie Măgireşti și a reclamat faptul că i-a fost sustrasă din locuință suma de 2700 lei.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultata că în noptea de 19 iulie a.c., în jurul orei 23.00, reclamantul a plecat de la locuinţa sa la barul din centrul satului Măgireşti, unde a stat până în jurul orei 00.00, iar când a revenit la domiciliu a constatat că din dormitorul locuinţei, lipsește suma de 2700 lei. De asemenea, din verificări s-a stabilit că la plecare persoana vătămată a incuiat uşa de acces in locuinţă, dar a lăsat cheile lângă uşă la vedere.

Ca umare a investigațiilor desfășurate polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din aceeași comună, aflat sub control judiciar, bănuit de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Față de tânărul de 19 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ