Intrăm în weekend, moment de bucurie mai ales pentru cei îsi dau întâlnire în locuri în care pot petrece în voie cu muzică, mâncare din abundență, bere și tiribombe. Această rețetă este păstrată de organizatorii Hramului Bacăului din acest an care au adus în zona de lângă Sala Sporturilor tot ce trebuie pentru un bâlci modern. Încă de weekendul trecut, băcăuanii au avut posibilitatea de a se delecta cu băuturi și o gamă largă de preparate la grătar.

Cui îi este poftă de un mic sau de un cârnat proaspăt, la Hramul Bacăului poate savura aceste produse într-un cadru specific. Pe lângă acestea, ciolanul de porc, diverse pastrame, dar și mâncărurile gătite îți pot face cu ochiul. Mai mult decât atât, gurmanzii cu gusturi fine se pot delecta cu diverse preparate din fructe de mare, raci și alte specii din această categorie.

Peste toate acestea curg râuri de bere și alte licori bahice. În zona de agrement sunt amplasate diverse mașinării, de la mașinuțe până la skylift și alte „rotative” cu efecte amețitoare, senzații căutate de iubitorii acestui gen. Printre toate acestea își fac loc și diverși vânzători ambulanți care te ademenesc cu toate brizbizurile. La urmă am lăsat scena dedicată artiștilor invitați care vor cânta pentru publicul spectator.

Muzică pentru toate gusturile

Concertele sunt programate în fiecare seară de weekend, acestea fiind precedate de evoluția unor formații folclorice locale. Astfel, vineri vor evolua pe scena hramului Margareta Clipa, Cătălin Damian și Alexandra Ungureanu (foto). Sâmbătă, atmosfera va fi întreținută de Artizan, Chihlimbar, Ion Suruceanu și Iuliana Beregoi, iar duminică se vor produce Alb Negru, Lia Tăbureanu, Noaptea Târziu și Gabi Jugaru. Conform afișului, aceștia sunt artiștii din programul acestui weekend, însă, în funcție de condițiile meteo programul poate suporta modificări.

Alte articole