La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 20.00 polițiștii din Buhuși au fost sesizați de un localnic despre faptul că a observant două persoane ieşind pe geamul de la baia unui apartament, amplasat la parterul unui bloc.

Echipajul de siguranță publică aflat în zonă s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și a depistat un bărbat de 32 de ani, din județul Neamţ şi un bărbat de 47 de ani din Buhuşi, care cărau într-un sac de rafie, mai multe bunuri casnice, respectiv, prosoape, bibelouri, două oale de inox, farfurii, pahare şi un covor, în valoare totală de 150 lei.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliţiei Oraşului Buhuşi şi din cercetările efectuate s-a constatat faptul că aceştia, în după amiaza zilei de 14 aprilie a.c., în jurul orei 19.15, profitând de neglijența propietarului care a lăsat un geam deschis deși plecase din localitate, au escaladat geamul de la baia apartamentului situat la partierul blocului și au sustras bunurile găsite asupra lor.

PUBLICITATE

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ