Dupa peste 10 ani de cariera Horatio nu inceteaza sa ne surprinda. Avand un bagaj de release-uri incredible la labelurile Desolat (How Much 909 Can U Take? track ce a definit Timewarp 2015 conform Mixmag), Viva Music (superhitul Ritual de anul trecut , prezent pe locul I in chartul DANCE FM pentru numai putin de 10 saptamani), Trapez, Circus Recordings , Materialism, Deeperfect, Monique Musique Bouq, Stereo Production, artist prezent pe compilatia oficiala a clubului SPACE face un team up de zile mari cu THULE, cunoscut drept si Beeghy de catre asculatorii Dance FM prin piesa Deja de ser dar si prin edituri la foarte multe piese indragite.

We want some – Un track a la Tim Green – Lone Time, bazat pe percutii , real punchy , plin de energie , cu un extra trippy layer ce da exact atmosfera necesara de dans.

Rave In The Grave – Un track in care se vede clar influenta Ibiza , ritm hipnotic dar in acelasi timp dansant avand hookuri si un vocal in limba spaniola ce completeaza perfect melodia in ansamblu.

Horatio e prezent in grila DANCE FM in fiecare duminica de la orele 23.00 .


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ