25 mai 2024
Eveniment“Hora frăţiei” între Palatul Copiilor Bacău şi Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă

“Hora frăţiei” între Palatul Copiilor Bacău şi Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă

Elevii Cercului “Sanitarii pricepuți” din cadrul Palatului Copiilor Bacău au vizitat marţi, 15 decembrie, copiii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 1 Bacău. Ca nişte vechi prieteni sau ca membri ai unei aceleiaşi familii, copiii participanţi la întâlnire au confecţionat felicitări de Crăciun şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună. În finalul întrunirii, “fraţii” de la Palatul Copiilor Bacău au dăruit noilor lor prieteni, 27 de copii de clasele I – IV, dulciuri şi jucării colectate special pentru acest eveniment.

“Activitatea este prima din cadrul proiectului «Hora frăţiei», un proiect demarat la iniţiativa unor elevi ai Cercului nostru, care-şi doreau să împartă bucuria Sărbătorilor de iarnă cu alţi copii. Aşa am reuşit să ajungem la copiii din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 1, cu ajutorul şi îndrumarea oferite de doamna psiholog Camelia Braga”, a declarat Laura Dumitru, profesor coordonator al Cercului “Sanitarii pricepuţi”, al Palatului Copiilor Bacău.

Printre activităţile viitoare incluse în calendarul proiectului ”Hora frăţiei” se numără o întâlnire între elevii Palatului Copiilor Bacău şi copiii de la Centrul de plasament “Casa mea”, din Oneşti, pentru confecţionarea unor truse de prim ajutor, un Târg al Carităţii, în luna martie, de Ziua Mondială a Sindromului Down, ateliere de dezvoltare personală, pe tema cunoaşterii copiilor cu autism sau sindrom Down .spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri