Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe contestatiile depuse de miile de candidati respinsi si un filmulet postat pe YouTube, in care "Hitler" se intereseaza de rezultatele sesiunii de vara a bacalaureatului 2011, a devenit viral pe internet. Dupa ce subordonatii ii raporteaza promovabilitatea din Giurgiu (20% dintre elevi), "Hitler" ia foc atunci cand afla procentul in Capitala, care este sub media pe tara: "O tara de capsunari! Pariori, jucatori de Counter Strike si tepari pe internet" – rabufneste dictatorul.
Un alt moment delicios este cel in care "Hitler" comenteaza unul dintre subiectele de la romana: "Auzi la ei, cica «Ultima noapte de dragoste…» e text dramatic! Caragiale se intoarce in mormant auzind ce prostii debiteaza astia! Mai bine veneau blindati de copiute si cautau «text dramatic». Macar asa n-aveau cum sa gaseasca tampeniile astea…".
Apoi, dictatorul povesteste cum a dat el bacul: "Din clasa a XI-a m-am apucat sa repet, ma punea Eva sa invat, sa nu iau mai putin decat Stalin! (…) Acum, daca le spui de Pitagora, te intreaba la ce club joaca. Singurele carti pe care le stiu sunt popii si valetii, nu stiu unde sa puna cratima, dar au pretentii de mari scriitori".


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ