Firma care a dezvoltat Hello Shopping Park Bacau, societatea Bel Rom Cinci SRL, a cerut intrarea in insolventa, printr-un dosar inregistrat marti la Tribunalul Bucuresti. Hello Shopping Park a fost inaugurat pe 8 octombrie 2008, fiind primul parc de retail dezvoltat in orasul Bacau, cu o valoare a investitiei de 60 milioane de euro, conform publicatiei online dailybusiness.ro. Parcul se intinde pe o suprafata de 105.000 mp, din care 51.170 mp suprafata construita si o parcare cu 1.033 locuri. Acest parc comercial a inglobat si galeria Promenada Mall Bacau, considerat al doilea mall din oras, dupa Arena Mall.
Chiriasi cu nume

In Hello Shopping Park isi desfasoara activitatea retaileri ca Real, Altex si Baumax. De asemenea, printre chiriasii Hello Mall din Bacau se numara Kenvelo, Volksbank, Secuiana, Takko, House of Art, Ina Center, Jolidon, Steilmann, Deichman, Orange, Germanos, Vodafone.

Pica unul dupa altul

PUBLICITATE

Un alt proiect similar dezvoltat de Bel Rom, cel de la Focsani, a intrat de asemenea in insolventa de curând. Ambele parcuri de retail generau venituri anuale de 7-8 milioane euro, care insa nu au mai acoperit cheltuielile.

Grupul belgian BelRom, care a intrat pe piața româneasca în urma cu opt ani, anunta la inceputul anului planuri de investitii pentru complexul comercial Hello Shoping Park din Bacau. In principal, era vorba despre modificarea proiectului, dupa ce grupul francez Auchan a preluat magazinul real,_Hipermarket. Suprafața acestui hipermarket ar urma sa fie extinsa la 15.000 mp, de la 9.000. Auchan a negociat preluarea real,_Hipermarket cu grupul Metro, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ