La Brașov este în plină desfășurare Cupa Fun Sports la handbal, un turneu de pregătire adresat junioarelor. Pe lângă echipele campioane de anul trecut CSM București, ACS Transilvania Brașov și Corona Brașov participă și selecționatele Israelului și Serbiei. Județul Bacău este reprezentată de HC Buhuși, clubul susținut de Primăria Buhuși deplasând la acest eveniment trei grupe de Junioare 1, 2 și 3.

„Regulamentul turneului nu permite folosirea unei jucătoare la două grupe iar acest lucru se simte, mai ales la Junioare 1, unde nu stăm atât de bine numeric precum ne-am fi dorit. În plus, în vara asta am pierdut-o pe Miruna Direa, care va lipsi 8-9 luni din cauza unei accidentări la genunchi”, a declarat Adrian Păduraru, președinte HC Buhuși.

Acesta a mai precizat că în următoarea ediție de campionat, antrenoarea Mirela Popa va folosi și trei-patru jucătoare de la Junioare 2, lucru ce se va cunoaște în angrenajul echipei, faptul că nu au jucătoare născute în anul 2000 fiind un mare dezavantaj pentru gruparea buhușeană.

„Țintim să ne clasăm în prima jumătate a clasamentului la toate grupele, dar, mai important, să creăm relații de joc care să ne folosească în ediția de campionat ce va începe în septembrie”, a conchis Adrian Păduraru.

Alte articole