22 iulie 2024
HomeActualitate„Harta unei vieți sănătoase”

„Harta unei vieți sănătoase”

Cu mândrie și bucurie, anunțăm finalizarea proiectului “Harta unei Vieți Sănătoase”, o inițiativă dedicată copiilor și tinerilor, axată pe trei piloni fundamentali: educație nutrițională, educație culinară și experiențe de grup pozitive. Acești piloni au fost fundamentali în dezvoltarea deprinderilor de viață independentă în rândul participanților. 

Realizări și Implicare: Educație Nutrițională: Prin ateliere interactive și sesiuni educaționale, participanții au căpătat cunoștințe solide despre importanța alimentației echilibrate. Ei au învățat să facă alegeri informate pentru un stil de viață sănătos. 

Educație Culinară:

Atelierele de gătit au oferit participanților o experiență practică în bucătărie, dezvoltându-și abilitățile culinare și învățând tehnici esențiale pentru a prepara mâncăruri sănătoase și gustoase. 

Experiențe de Grup Pozitive: Prin activități de grup, în cadrul unei tabere tematice la Slănic Moldova, copii și tinerii au avut ocazia să exploreze și să dezvolte abilități sociale, spirit de echipă și comunicare eficientă. Aceste experiențe pozitive au contribuit la formarea unor relații sănătoase și la creșterea încrederii în sine. 

Un parteneriat pentru un viitor mai bun

Proiectul „Harta unei Vieți Sănătoase” a devenit realitate datorită sprijinului și finanțării acordate de către Consiliul Județean Bacău, prin programul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu pentru anul 2023, conform Legii nr. 350/2005. Această colaborare reprezintă un pas important către un viitor mai echitabil și mai promițător pentru copiii și tinerii din comunitatea noastră. Ne dorim ca fiecare copil să aibă șansa de a-și construi un viitor sănătos, plin de oportunități și realizări.Alte titluri
Alte titluri

Uniunea Ziariștilor Profesioniști are un nou președinte

* organizația are o filială și în Bacău, iar...

Măsuri de urgență în Slănic Moldova: Capturarea și relocarea unei ursoaice și a trei pui

Autoritățile din Slănic Moldova au intervenit rapid pentru a...

Băcăuani, la Balcaniada de sărituri în apă: Bianca Anasie și Teodora Iacob pe podium!

Sportivii băcăuani au adus acasă o serie impresionantă de...

Ultimele știri