Moment de cotitura pentru handbalul bacauan la nivel de seniori. Dupa desfiintarea Asociatiei Top Sport, prin care Consiliul Local a sponsorizat Stiinta MD Bacau in ultimii noua ani cu peste sapte milioane de euro, frâiele si proiectele de finantare vor fi preluate de o noua asociatie, condusa de Gabriel Armanu.

Acesta a depus ieri un proiect dpe Legea 350/ 2005 care vizeaza reconstructia handbalului masculin bacauan. “Noi ne-am dori sa continuam cu Stiinta Municipal Dedeman Bacau in Liga Nationala, insa, deocamdata, lucrurile sunt neclare. Si spun aceasta facând referire la faptul ca nu s-a primit, pâna acum, niciun raspuns din partea handbalistilor la propunerea pe care directorul CS Stiinta, Florin Grapa le-a facut-o la inceputul saptamânii.

Dupa cum stiti, s-au propus doua variante. Prima ii viza pe handbalistii care nu doresc sa continue la Stiinta MD si carora li se ofereau doua salarii restante cu conditia ca ei sa nu-si depuna memorii, astfel incât echipa sa nu primeasca interdictie la transferuri.

PUBLICITATE

A doua varianta ii privea pe cei care doresc sa ramâna la Stiinta MD si care ar fi urmat sa primeasca tot doua salarii restante, iar restul de bani ar fi fost trecuti in viitorul contract, pentru stingerea intregii datorii.

Din pacate, nu s-a primit niciun raspuns “, a declarat Armanu, care a declarat ca, in cel mai rau caz, echipa va porni din liga secunda, cu un lot tânar, de perspectiva: “De continuat, oricum continuam”. Intre timp, azi, Stiinta MD va disputa in deplasare returul cu HC Odorhei pentru locurile 7-8, prima mansa fiind adjudecata marti seara de studenti cu 30-28, dupa executarea loviturilor de la 7 metri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Mi se pare normal sa nu dea nici un raspuns la o astfel de propunere.
  Daca exista contracte semnate si asumate de ambele parti de ce sa nu-si primeasca drepturile sau sa nu faca toate demersurile legale, fie ca noua nu ne plac?
  Se pare ca este o procedura bine cunoscuta si care tinde sa se aplice tot mai des.Ne intelegem, semnam si apoi mai vedem ce facem.Desfiintam fundatia, anulam contractul, il schimbam unilateral si tot asa.
  Se pare ca este o “scoala”buna la BAcau.
  Toate au un inceput dar si un sfarsit.
  Si totusi unde sunt banii?Nu vrea nimeni sa dea un raspuns?Nu pot fi obligati sa dea socoteala si sa prezinte un document cu incasari si plati cu justificarile de rigoare cei care au gestionat atatia ani “afacerea”?

 2. Are dreptate Stanica: cineva ar trebui sa dea socoteala si sa se prezinte documentele cu platile facute. Si primii care ar trebui sa o faca ar fi Apostol si Ciobanu, la cererea lui Romeo Stavarache. Hai, ca am glumit: corb la corb nu-si scoate ochii, iar banii au rulat cu dus si intors, nu? Pe de alta parte, stau si ma intreb ca daca Top Sportul lui Titi Apostol s-a desfiintat, iar jucatorii au contracte cu aceasta asociatie, nu vad cum si-ar mai recupera banii, chiar si in cazul in care apeleaza la instanta civila. Ca doar n-au semnat cu CS Stiinta condus de Grapa. In concluzie, am senzatia ca, in situatia in care nu vor accepta cele doua restante compensatorii, handbalistii vor ramine cu ochii in soare si nu vor mai vedea niciun banut. Trist, dar adevarat, mai ales ca banii- aproape un milion si jumatate de euro, au venit la club de la contribuabili. Adica de la fraierii de noi, cei care ne-am procopsit pe viata cu Stavarache ca primar

LĂSAȚI UN MESAJ