23 iulie 2024
SportHandbaliștii CSM Bacău au dat-o pe… fotbal

Handbal masculin/ Liga Zimbrilor

Handbaliștii CSM Bacău au dat-o pe… fotbal

Prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău și-a reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni în vederea sezonului ce va debuta pe 31 august. La primul antrenament al verii, derulat luni după-amiaza, pe o căldură de cuptor, „CSMeii” pregătiți de Leonard Bibirig și Ionuț Rotaru au încins și o partidă de fotbal pe terenul sintetic al bazei „Constantin Anghelache”.

De la reunire au absentat, motivat, doi jucători: noul portar de 20 de ani Florin Sârghie și  pivotul polonez Lukasz Rogulski, care se vor alătura echipei zilele următoare. În rest, toată lumea a fost prezentă, inclusiv achizițiile Bogdan Mănescu (venit de la CSU din Suceava) și Maxim Oancea (ex -CSM Vaslui).Reamintim că în această vară, CSM Bacău s-a despărțit de Richie Freiwald, Ionuț Stănescu, Eduard Belchite și Oleksii Ganchev. Pe parcursul acestei săptămâni, „CSMeii” vor continua să se antreneze în aer liber, accentul punându-se pe acumulări de ordin fizic.

În august, băcăuanii vor bifa și participarea la două turnee, unul din acesta fiind cel de casă, dotat cu Trofeul Municipiului Bacău și la care vor mai participa în perioada 9-10 august, Steaua București, HC Buzău 2012 și CSM Vaslui.

Ediția 2024-2025 a Ligii Zimbrilor va începe pe data de 31 august, în prima etapă de campionat, CSM Bacău urmând să se deplaseze la Baia Mare, pentru jocul cu Minaur.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri