Handbalistele Stiintei Bacau mai au ceva de asteptat pâna sa revina in Liga Nationala. Ele s-ar putea inscrie, in schimb, oricând in campionatul primei divizii la fotbal feminin. Ar face fata cu brio, asa cum au dovedit-o si ieri, intr-un meci sustinut in compania proaspat infiintatei SCM Bacau, echipa care va activa de la toamna in esalonul secund de fotbal feminin.

Handbalistele au câstigat cu scorul de 3-1 partida desfasurata pe “Municipal”, insa diferenta putea fi mult mai mare. Lacramioara Cilici a demonstrat ca stie si cu mingea mare, inscriind doua goluri, Ana Maria Ciurariu a punctat si ea pentru Stiinta, in timp ce onoarea “fotbalistelor” a fost salvata de o… voleibalista cadeta de la CSS Bacau, libero-ul Mara Anghel.

“Pentru noi a fost un antrenament fizic reusit”, a declarat antrenorul Stiintei, Costel Oprea, care s-a plâns de lipsa adversarelor. Si la fotbal (SCM Bacau nu prea a contat), dar mai ales la handbal: “Adevarul e ca ducem lipsa de meciuri de verificare. Am antamat un amical cu Romanul, martea viitoare si poate mai prindem un joc cu Galatiul. Din pacate, altceva prin zona nu prea gasim”.

PUBLICITATE

In final, câteva vorbe si despre SCM Bacau, echipa infiintata inspre seara si inscrisa in campionat a doua zi dis-de dimineata: fotbalul (chiar si cel feminin) cere timp, pricepere, pasiune si, last but not least, bani. Am aflat de la coordonatorul de proiect Catalin Cojocaru ca, macar la capitolul bani se sta bine. Si, ceea ce e la fel de bine, ca nu vorbim de sume alocate in baza Legii 350/ 2005.

“Nu vor fi bani publici bagati in aceasta echipa. Am facut rost de câtiva sponsori si vom avea si sprijinul Federatiei”, a garantat Cojocaru, care a vorbit si despre viitorul echipei: “Vom creste incetul cu incetul. Sigur vom mai aduce jucatoare, e posibil sa vina si un tehnician-surpriza lânga actuala antrenoare, Otilia Lazar si speram sa facem fata in campionat”. Bine macar ca acolo nu vor da din nou peste handbalistele Stiintei.

+ Galerie foto


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ