Echipa de handbal masculin a LPS Bacau se pregateste pentru finala pe tara a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, programata in perioada 5-6 mai, la Baia Mare, in organizarea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Calificata ca urmare a câstigarii etapei de zona Nord-Est, echipa antrenata de profesorul Ioan Gorun se va bate pentru medalii cu reprezentantele judetelor Buzau, Prahova, Mures, Cars Severin, Bucuresti si Gorj.

LPS Bacau conteaza pe urmatoarea garnitura: Vladut Rusu, Alexandru Ionescu, Laurentiu Suciu, Eugen Craciunescu, Andrei Dragan, Maxim Oancea, Dragos Hantaru, Razvan Brindus, Florin Marcu, Marius Grdinaru si Marius Sandulache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ