Vicecampioana Stiinta Municipal Dedeman Bacau a reluat antrenamentele. Dupa o luna si jumatate de vacanta, “studentii” s-au reunit luni dupa-amiaza la Sala Sporturilor si au inceput pregatirea pentru sezonul 2013-2014.

Cu doua luni inainte de inceperea celui de al VII-lea campionat consecutiv pe prima scena a handbalului românesc, “studentii” bacauani si-au reluat anternamentele. La intâlnire au fost prezenti 26 de handbalisti de la prima echipa si de la “satelitul” din divizia secunda, cu totii participând si la primul antrenament al verii. Sedinta de pregatire a durat aproximativ doua ore si s-a desfaturat pe stadionul “Municipal”, seriile de alergari fiind supervizate de un preparator fizic din Franta cooptat in staff-ul tehnic: Florin Vasilcan.

La nivel de antrenorat, Stiinta Municipal Dedeman Bacau continua colaborarea cu Eliodor Voica si Sorin Bârza, in timp ce echipa a doua va fi pregatita de Bogdan Voica. Meciurile de verificare vor incepe in august, odata cu cea de-a VIII-a editie a Cupei Municipiului Bacau. Liga Nationala 2013-2014 va debuta pe 15 septembrie si va fi prefatata de Supercupa României, trofeu ce va fi disputat intre Stiinta Municipal Dedeman Bacau si campioana HCM Constanta pe 7 septembrie, la Bucuresti.

PUBLICITATE

Lotul cu care Stiinta Municipal Dedeman Bacau a inceput pregatirile in vederea sezonului 2013-2014 ii are in componenta pe Shota Tevzadze (Georgia), Raducu Tamas, Stefan Grigoras, George Selaru, Marius Bondar, Gabriel Bujor, Cristian Ghita, Michelin Celestin (Franta), Ionut Rotaru, Cristian Fenici, Ionut Ramba, Uelington Da Silva Ferreira (Brazilia), Vladimir Rusia (Georgia), Rares Paunica, Florin Dospinescu, Dragos Iancu, Adrian Sipos, Martin Johannson (Estonia), Vladimir Carali, Mihai Bujor, Alexandru Tarâta, Valeriu Erhan, Pavel Macovchin, Bogdan Moisa, Victor Vartic, Anatoli Bulov.

“Incepem pregatirea gradual, urmând sa marim volumul de antrenamente astfel incât echipa sa intre in parametri optimi. Baietii sunt constienti de munca pe care trebuie sa o depuna pentru a ne indeplini obiectivele. In aceasta luna, accentul este pus pe pregatirea fizica, iar in august vom incepe meciurile amicale care se vor desfasura dupa un program pe care urmeaza sa il definitivam”- a declarat antrenorul Eliodor Voica.

“Ma bucur ca baietii au revenit in forma buna atât din punct de vedere fizic, dupa cum am vazut la primul antrenament, cât si psihic in conditiile in care cu totii isi doresc sa câstige titlul in acest sezon. Nu am avut niciodata atât de multi jucatori prezenti la reunire. Sigur ca o parte dintre ei vor merge la echipa a doua. In ceea ce priveste programul meciurilor amicale, vom organiza Cupa Municipiului Bacau in perioada 9-11 august, iar pe 19 august vom merge la Baia Mare. La turneul din Elvetia s-a renuntat, nemaifiind echipele prognozate initial, si suntem in discutii pentru a perfecta alte jocuri de pregatire pentru ultima parte a lunii august” – spune managerul Puiu Ciobanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ