Vice-campioana României, Stiinta MD Bacau s-a clasat pe locul trei la cel de-al doilea turneu de pregatire al anului, “patrulatrul” Cupa Minaur desfasurat week-end-ul trecut la Baia Mare. Desi invingatori ieri, in ultimul meci al turneului, cu 27-25 in fata gazdelor de la Minaur, studentii nu au putut cuceri trofeul, care a revenit baimarenilor, la golaveraj.

Tot golaverajul a facut ca, in urma clasamentului “in trei” Minaur- Pandurii-Stiinta, echipa bacauana sa ajunga pe penultima pozitie a competitiei de la Baia Mare. Stiinta MD a debutat cu o victorie si un joc neconvingator contra nou-promovatei Steaua, pentru ca sâmbata, in cea de-a doua zi a competitiei, echipa lui Eliodor Voica sa capoteze in fata Energiei Pandurii Târgu-Jiu. Victoria (dublata de evolutia bacauanilor) contra Minaurului a mai indulcit impresia lasata de Stiinta la acest turneu, insa e clar ca, in acest moment, cucerirea titluui de care tot pomeneste conducerea clubului, reprezinta o utopie in stare pura.

Saptamâna aceasta, Rotaru, Rusia, Celestin si ceilalti vor sustine doua jocuri-test cu Dinamo, in plan existând si un amical cu Vasluiul. La finalul saptamânii viitoare, bacauanii se vor deplasa in Croatia, la Novigrad, unde vor evolua la “Istria Handball Cup”, alaturi de Croatia Zagreb, Maribor Branik si Meshkov Brest.

PUBLICITATE

Rezultatele Cupei Minaur

Vineri: Stiinta MD Bacau- Steaua Bucuresti 34-26, HCM Minaur Baia Mare – Energia Pandurii Târgu-Jiu 25-22.
Sâmbata: Stiinta MD – Energia Pandurii Tg. Jiu 26-29, HCM Minaur- Steaua 38-34
Duminica: Energia Pandurii Tg. Jiu- Steaua 29-26, HCM Minaur – Stiinta MD 25-27.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ