Italianul Tokic este imaginea actualei Stiinta MD. O imagine deformata. Foto: Liviu Maftei

S-a umplut paharul! Dinamo Bucuresti – Stiinta Municipal Dedeman Bacau 30-28 (17-12)

Daca asta este cu adevarat Stiinta Municipal Dedeman, atunci Bacaul e capitala economica a Moldovei, iar Romeo Stavarache se afla in fotoliul sau de primar si nu in arest la domiciliu! Dar asta nu poate fi Stiinta MD Bacau!

Pentru simplu fapt ca o grupare cu bugetul si pretentiile Stiintei MD nu poate avea un antrenor diletant, isteric si cu o viziune alienata despre handbal precum Mateo Garralda.

PUBLICITATE

Si nu poate fi calcata in picioare de arbitri asa cum s-a intâmplat- din nou!- marti seara, la Bucuresti, in jocul din “optimile” Cupei României, contra lui Dinamo, pierdut cu 30-28.

O echipa asa cum ne-am imaginat ca ar fi Stiinta MD nu poate parasi Cupa inca din “optimi”, chiar si in conditiile in care a fost nevoita sa dispute mansa unica in deplasare.

Nu se poate afla in afara play-off-ului cu doua meciuri inainte de finalul turului Ligii Nationale, pentru a nu mai aminti de parcursul din EHF.

O formatie ca Stiinta nu are voie sa faca o asemenea campanie de transferuri, incepând cu Tokic si incheiind cu spaniolii rupti in doua si veniti in Bacau doar pentru ca sunt conationalii lui Garralda.

Nu este posibil ca adevarata Stiinta MD sa joace aproape jumatate de meci fara nicio extrema dreapta de meserie, cum a fost cazul marti, pe terenul lui Dinamo.

Cu Victor Alonso accidentat si aflat in tara natala, la recuperare, cu celalalt spaniol Masachs care- ca sa vezi minune!- a facut din nou buba, cu Tarâta neconvocat si cu Marius Bondar scos din teren de faultul violent al lui Savenco in min. 33, bacauanii s-au vazut nevoiti sa evolueze cu o extrema dreapta improvizata: Dospinescu.

Asta sa fie Stiinta Municipal Dedeman Bacau? Nu fratilor, paharul s-a umplut si sta sa dea pe dinafara. Ramâne de vazut cine se va uda din cap pâna in picioare, pentru ca, o data si o data, responsabilitatile tot trebuie asumate. Iar daca ati uitat, va reamintim ca aceasta Stiinta MD, adevarata, deformata sau simpla copie sezoniera este finantata, in continuare, de contribuabilii bacauani. Cât o mai fi!

Dinamo: Irimus, Fuica, Makaria- Sandru (7 goluri), Ragot (7), Asoltanei (4), Savenco (4), Diaw (3), Manea (2), Chirut (1), Rapciuga (1), Nitu (1).

Stiinta Municipal Dedeman: Grigoras, Erhan- Celestin (7 goluri), Paunica (6), Vartic (5), Pinnonen (5), Bondar (4), Tokic (1), Iancu, Rotaru, Johannson, Dospinescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.