A sosit momentul meciurilor de verificare. La exact o luna dupa ce au inceput antrenamentele, handbalistii bacauani iau startul amicalelor in care se va cristaliza echipa pentru campionatul 2009-2010. aBaietii s-au pregatit bine, de-acum sa-i vedem cum joaca”, a spus antrenorul Otto Hell.

Stiinta Municipal Dedeman pleaca in aceasta dimineata (ora 7.30) spre Suceava, pentru Memorialul aMihai Mironiuc”. Din lotul de 19 este incert Rares Paunica, extrema stanga acuzand o accidentare la brat suferita la un antrenament. aStudentii” au cate doua meciuri in primele doua zile de turneu si un singur joc sambata. Elevii lui Otto Hell si Gabriel Armanu incep tare, in compania Stelei (12.00), pentru ca dupa-amiaza sa joace cu echipa a II-a a Sucevei (16.30). Vineri, formatia bacauana intalneste campioana Republicii Moldova, Olimpus Chisinau (12.00), dupa care se dueleaza cu gazdele de la CSU (19.30). Stiinta incheie turneul in compania Minaurului (sambata, ora 10.00).
[ad#stire] aProgramul este bun, echilibrat. Participam la un turneu tare. Incepem amicalele in forta, asa cum va fi si in campionat”, a mai spus Otto Hell.

Dana Popa

Alte articole