Nici HCM Constanta, nici CS Odorhei si nici Steaua Bucuresti. Vice-campioana României, Stiinta MD Bacau va avea parte de adversari mai degraba modesti la primul turneu de pregatire al verii, programat vineri, sâmbata si duminica, in Sala Sporturilor, sub titulatura “Cupa Municipiului Bacau”.

Ajunsa la cea de-a opta editie, competitia din acest an va aduce in fata publicului bacauan, pe lânga gazdele de la Stiinta MD, doua echipe de liga secunda, CSM Calarasi si “satelitul” Stiinta MD ll si o grupare care a terminat prima deasupra liniei retrogradarii, Dinamo Bucuresti.

Buni pentru inceput

“Este un turneu destul de echilibrat, toate cele patru participante aflându-se la startul pregatirilor. Dinamo vine cu 13 jucatori noi, Calarasiul s-a intarit pentru Liga Nationala, iar Stiinta ll va fi un amalgam intre fosta CSM 2010 si rezervele primei echipe”, a punctat managerul Stiintei, Puiu Ciobanu.

PUBLICITATE

“Sunt adversare bune pentru etapa in care ne aflam. Ne dorim ca acest turneu sa fie un inceput in consolidarea echipei”, a declarat si antrenorul vice-campioanei, Eliodor Voica referitor la Cupa Municipiului Bacau.

Alta filozofie

“Colin” Voica a precizat ca, personal, nu ar fi refuzat o invitatie la un turneu care ar fi reunit la start adversarele Stiintei in primele etape de campionat. “Discutând la modul ipotetic, daca HCM Constanta ar fi organizat un astfel de turneu si ne-ar fi invitat si pe noi, am fi participat fara niciun fel de probleme. N-ar fi avut nicio relevanta faptul ca, luna viitoare, vom juca alte doua meciuri oficiale contra celor de la Constanta”, a spus tehnicianul Stiintei.

Nu joaca numele
Voica a vorbit si despre probabila retragere a Sucevei din campionat (“o mare pierdere, insa sportul depinde foarte mult de latura politica actuala, ceea ce face sa asistam, din ce in ce mai des, la colapsuri de acest gen”), dar si despre noile achizitii ale Stiintei: “As spune ca ele se prezinta bine, dar experienta ma face sa fiu rezervat in declaratii pompoase.

Nu intotdeauna joaca numele”. Coordonatorul bacauanilor, Ionut Rotaru a concluzionat: “Nu stiu daca lotul de anul acesta e cel mai bun de la revenirea Stiintei in prima liga, dar cu siguranta la noi este cea mai buna atmosfera”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ