Invingatori in “turneul de casa” dotat cu Trofeul Municipiului Bacau, handbalistii de la Stiinta MD revin pe teren in acest week-end.

De vineri si pâna duminica, studentii vor participa la Cupa Minaur, de la Baia Mare, competitie ajunsa la cea de-a 28-a editie. Alaturi de gazdele de la Minaur, echipa revenita in Liga Nationala, la “patrulater” mai participa Stiinta MD, Steaua si Energia Pandurii Târgu-Jiu. Televiziunea Digi si-a manifestat interesul pentru Cupa Minaur, urmând sa televizeze majoritatea partidelor.

“Oarecum in grafic”

“Pentru perioada actuala, eu zic ca suntem oarecum in grafic pentru ca am vizat mai mult faza defensiva si, la acest moment, nu pot emite pretentii fata de relatiile de joc pe atac”, a declarat antrenorul Stiintei MD, Eliodor Voica, dupa Cupa Municipiului Bacau.

PUBLICITATE

“Urmeaza o perioada in care vom avea câteva turnee ce ne vor lamuri din toate punctele de vedere in privinta potentialului echipei”, a mai spus Voica, prefatând Cupa Minaur si Cupa Istria, de la Novigrad (Croatia), competitie internationala la care Stiinta va participa la finalul lunii.

Programul Cupei Minaur

Vineri, 16 august: Stiinta MD Bacau- Steaua Bucuresti (ora 16.30), HCM Minaur Baia Mare – Energia Pandurii Târgu-Jiu (ora 18.30).

Sâmbata, 17 august: Stiinta MD – Energia Pandurii Tg. Jiu (ora 16.30), HCM Minaur- Steaua (ora 18.30).
Duminica, 18 august: Energia Pandurii Tg. Jiu- Steaua (10.30), HCM Minaur – Stiinta MD (ora 12.30).
Competitia se va desfasura in sistem campionat, câstigatoare fiind desemnata echipa cu cel mai bun punctaj.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ