Stiinta MD Bacau a intrat in linia dreapta a pregatirilor pentru noul sezon competitional. Ultimele teste ale handbalistilor bacauani vor avea loc departe de casa. Mai exact, in Croatia, acolo unde studentii vor ajunge astazi, cu autocarul, dupa o escala de o noapte la Belgrad.

In lotul de 18 deplasat in Croatia de antrenorul Eliodor Voica nu se regasesc Dospinescu si Rusia, ambii accidentati, dar a fost inclus, in schimb, Michelin Celestin. Desi nu este inca restabilit complet, francezul ar putea fi utilizat macar intr-unul din cele trei jocuri pe care Stiinta MD le va sustine in Croatia.

Se vad si la TV?

Pentru vice-campioana României, prima partida de verificare pe pamânt croat va avea loc joi, de la ora 19.00, in compania divizionarei secunde RK Umag. Vineri si sâmbata, bacauanii vor ridica stacheta, urmând sa participe la “Istria Handball Cup” de la Novigrad, alaturi de Croatia Zagreb, Maribor Branik si Meshkov Brest.

PUBLICITATE

Cel mai probabil, turneul se va derula in sistem Cupa, invingatoarele din prima zi urmând sa-si dispute finala, in timp ce invinsele vor juca pentru locurile 3-4. Nu este exclus ca meciurile Stiintei de la “Istria Handball Cup” sa fie preluate si de o televiziune din România.

Cu gândul la Supercupa

“Istria Handball Cup” va reprezenta ultima, dar si cea mai elocventa repetitie a Stiintei inaintea primului meci oficial al sezonului, programat pe 7 septembrie, la Bucuresti, contra campioanei HCM Constanta, in Supercupa României.

Bacauanii vin dupa o perioada gri, materializata printr-o clasare slaba la Cupa “Minaur” (locul 3 din 4) si prin doua infrângeri severe (31-39 si 21-26) pe terenul lui Dinamo, saptamâna trecuta. “Pentru noi, esential este sa ne imbunatatim relatiile de joc, astfel incât sa ne prezentam intr-o forma cât mai buna la meciul din Supercupa”, a declarat “Colin” Voica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ