Inceput cu intentia declarata de a lua titlul, campionatul Stiintei MD Bacau s-a incheiat cu cea mai slaba clasare de la revenirea handbalistilor bacauani in Liga Nationala.

Invinsa de HC Odorhei cu 2-1 la general (30-28, 24-26, 29-34), echipa antrenata de Mateo Garralda a terminat play-off-ul pe locul 8. Stiinta MD risca sa nu mai continue in Liga Nationala, in conditiile in care majoritatea jucatorilor sunt pe cale de a parasi echipa si de a-si depune memorii la FRH, pentru recuperarea restantelor contractuale ce dateaza inca din decembrie.

Saptamâna trecuta, CS Stiinta, prin directorul Florin Grapa, le-a facut jucatorilor si antrenorilor o propunere prin care acestia isi pot recupera o parte din restantele financiare, cu conditia ca ei sa nu depuna memorii la Federatie.

Din pacate, propunerea nu a primit niciun raspuns. In conditiile in care isi vor depune memorii, jucatorii au sanse minime (daca nu chiar nule) de a-si recupera banii, singura sanctiune pe care o poate da FRH fiind interzicerea efectuarii transferurilor de catre Stiinta MD. Ceea ce ar insemna, mai mult ca sigur, “adio Liga Nationala”!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ