Stiinta Municipal Dedeman Bacau a lansat provocarea verii pentru toti suporterii. In perspectiva sezonului 2013-2014, vicecampioana României organizeaza un concurs pentru a stabili imnul oficial al echipei.

Cei interesati au la dispozitie o luna in care sa compuna versurile si/sau muzica unui cântec reprezentativ pentru Stiinta Municipal Dedeman Bacau.

Propunerile pot fi trimise pâna pe 20 august 2013, la adresa de e-mail stiintahandbal@yahoo.ro. Melodia aleasa va fi inregistrata profesionist si va deveni imnul oficial al “studentilor”.

PUBLICITATE

Câstigatorul va primi un echipament complet de joc si o invitatie valabila pentru toate partidele pe care Stiinta Municipal Dedeman Bacau le va sustine pe teren propriu in campionatul 2013-2014.

Autorului imnului ii vor fi recunoscute drepturile de autor si va fi prezentat oficial la Sala Sporturilor, odata cu inceperea noii editii a Ligii Nationale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ