Handbalistii Stiintei MD Bacau se pregatesc pentru prima mansa din turul al treilea al Cupei EHF pe care o vor disputa sâmbata, 22 noiembrie, de la ora 20.30, pe terenul danezilor de la Team Tvis Holstebro.

Bacauanii vor pleca in cursul zilei de joi la Bucuresti, de unde vineri dimineata, in jurul orei 6.00, vor decola spre Danemarca, via Amsterdam. Daca Holstebro merge ceas in campionatul intern, unde ocupa locul 3, ca urmare a unei serii de cinci rezultate pozitive (patru victorii si o infrângere), in schimb, Stiinta MD este la un pas de play-out! Echipa lui Mateo Garralda, care a stat in ultima runda a Ligii Nationale, a ajuns pe locul 8 (ultimul care permite accesul in play-off), la doar doua puncte peste cuplul Poli Timisoara- Potaissa Turda si la zece in urma liderei CSM Bucuresti.

Rezultatele etapei a 12-a: Potaissa – HC Vaslui 25-25, Dunarea Calarasi – Energia Târgu-Jiu 27-22, CSU Suceava- HCM Constanta 27-27, Minaur- HC Odorhei 23-24, Dinamo – Steaua 26-27, CSM Bucuresti – Poli Timisoara 31-30.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ