In saptamâna premergatoare derby-ului cu HCM Constanta, vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta Municipal Dedeman Bacau a mai pierdut un jucator.

De data aceasta, definitiv.

Luni, Ionut Ramba s-a despartit de gruparea la care a activat in ultimii patru ani.

Accidentat la finalul sezonului trecut, dar recuperat intre timp dupa interventia chirurgicala suferita, Ramba nu a intrat deloc in gratiile antrenorului spaniol Mateo Garralda, reciprocitatea fiind, de altfel, valabila.

Introdus pe teren sporadic in aceasta toamna, Ramba a manifestat o atitudine ostila, ceea ce a grabit separarea, care s-a produs cu acordul partilor. Interul mai avea contract cu Stiinta MD pâna la finalul sezonului 2014-2015 si, dupa cum a declarat in mai multe rânduri, intentioneaza sa evolueze pe viitor in strainatate.

“Inima mea nu mai era la Bacau de ceva vreme, iar conflictele pe care le-am avut cu conducerea au dus la aceasta ruptura. Pur si simplu, in acest moment nu mai puteam ajuta echipa, iar despartirea de Stiinta era cel mai bun lucru care se putea intimpla. Si pentru mine, dar si pentru echipa”, a declarat Ionut Ramba pentru “Desteptarea”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ