Cu lotul decimat de COVId-19, prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău nu a putut participa la meciurile din etapele 4-7 ale Ligii Zimbrilor programate la Sfântu-Gheorghe și pe care, onor FRH, le va pierde cu 0-10. Și totuși, „CSMeii” vor fi prezenți la Sfântu-Gheorghe. Pentru ultimele două jocurile ale acestui turneu-maraton: cel de sâmbătă, de la ora 11.00, cu CSU din Suceava, din etapa a opta și cel de duminică, de la ora 19.15, cu Potaissa Turda, din epilogul rundei a noua.

Vineri, băcăuanii au primit rezultatele la ultima testare anti-Covid-19 și 16 dintre jucători au rezultat negativ, deci vor putea evolua la jocurile din etapele a opta și a noua. Singurii handbaliști depistați pozitiv și care vor absenta de la Sfântu-Gheorghe sunt Freiwald, Păunică, Stănică și Huta, lor alăturându-li-se Crnoglavac, rămas în Serbia în carantină.

„Cu bagajele  <pe peron>, am luat cursa spre Sf. Gheorghe din mers. Ne vom prezenta la meciurile cu Suceava și Turda. Ei prea obosiți, noi prea odihniți! Forma sportivă nu este de zile mari, CSM Bacău nu se întoarce de la, ci pleacă  pe scut la război. Din respect pentru cetățeni,  pentru fani și pentru cei care au susținut echipa financiar, vom face tot ce este uman posibil la acest turneu”, au anunțat băcăuanii pe pagina de facebook a clubului.PUBLICITATE