Primele mutări efectuate de prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău. Vineri, gruparea băcăuană i-a achiziționat pe croatul Teo Coric și pe sârbul Stevan Sretenovic. În vârstă de 28 de ani, Coric evoluează ca pivot, iar în sezonul precedent a activat la Minaur Baia Mare. Sretenovic, în schimb, este sârb, va împlini 25 de ani în septembrie, joacă pe postul de inter stânga și vine de la Vojvodina.

Cei doi jucători au semnat cu noi contractele pe care urmează să le înregistrăm la Federație. Sunt două mutări importante, care certifică faptul că echipa beneficiază în continuare de întreaga susținere financiară a municipalității. Dorința noastră este de a face un sezon cât mai bun”, a declarat directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu.

Acesta nu a exclus ca seria achizițiilor să continue în perioada următoare. După ce s-au despărțit în această vară de Dascălu, Mihai și Gabi Cotinghiu, Anton, Drăgan, Sadovyi și Crăciunescu, „CSMeii” au ca obiectiv reconfigurarea unui lot competitiv, iar aducerea lui Corc și a lui Sretenovic se potrivește acestui deziderat.

Gruparea antrenată de Adrian Petrea își va relua pregătirile luni, 22 iunie, reunirea, una fără o parte din stranieri, fiind programată la ora 10.00, la stadionul „Letea”. Tot luni, componenții lotului vor efectua o testare COVID-19.

„Antrenamentele se vor efectua respectând toate normele în vigoare”, a mai punctat directorul Gavriliu. Campionatul Ligii Zimbrilor va debuta pe data de 19 august, în prima etapă, CSM Bacău urmând să evolueze la Constanța, contra gazdelor de la Dobrogea Sud.


PUBLICITATE