În ultima partidă a turului de campionat, „CSMeii” antrenați de Sandu Iacob au trecut cu 29-28 (13-11) de echipa Primăriei Capitalei
Cu Sandu Iacob la timonă, CSM Bacău s-a dovedit de neoprit pe final turului de campionat! Patru meciuri, tot atâtea victorii. Cel din urmă succes le-a întrecut însă pe toate.

Și nu doar pentru că a venit la ultimul meci din 2020, ci în special pentru că a fost repurtat împotriva unei echipe precum cea finanțată de Primăria Capitalei, CSM București. Miercuri, în etapa a 15-a a turului Ligii Zimbrilor la handbal masculin, CSM Bacău s-a impus cu 29-28 (13-11) contra CSM-ului București, la Sfântu Gheorghe. În ciuda problemelor de efectiv, băcăuanii au făcut o partidă mare, conducând la pauză cu două goluri diferență.

Mitanul secund a fost unul foarte echilibrat, niciuna din echipe nereușind să se desprindă la mai mult de un gol. Ultimele 20 de minute s-au dovedit o adevărată cursă de urmărire din partea băcăuanilor, care, pe final de meci, au întors rezultatul de la 27-28 la 29-28 prin reușita lui Stevan Sretenovic și lovitura de la 7 metri transformată de Bahdan Serhel. De altfel, la jocul de miercuri seara, nu mai puțin de 23 de goluri au purtat semnătura stranierilor din lotul „CSMeilor”.

Principalul realizator a fost Serhel, cu nouă reușite, urmat de cele două transferuri inspirat operate în vară de gruparea condusă de Adrian Gavriliu: Sretenovic (8 goluri) și Coric (5). Interesant este că pe lista marcatorilor și-a trecut numele și portarul Saldatsenka, autorul golului de 5-4, din minutul 15. Celelalte realizări ale băcăuanilor au fost trecute în dreptul lui Stănică (3), Iordachi (2) și Păunică (1). Cu victoria din etapa a 15-a, CSM Bacău încheie turul pe locul 12, cu 15 puncte.PUBLICITATE